Equips Informàtics

ORDINADORS DE SOBRETAULA:
Llistat d’ordinadors de sobretaula, amb diferents components de qualitat, sel·leccionats per millorar la productivitat de l’usuari. Tots els nostres equips porten plaques base amb xipset de gama professional amb certificació Ultradurable de Gigabyte. Les configuracions de les games més altes, Logan, Kamet i Ultar porten la vuitena generació de microprocessadors Intel.

 

Oferta-torres-Girona

Els millors portàtils per regalar aquest Nadal

Oferta-portàtils-Girona

 

Resultado de imagen de ultradurable gigabyte

Estem compromesos amb l’ús sostenible dels equips Informàtics a Girona:
Els ordinadors i equips multifunció són les eines més emprades. Un ús sostenible i responsable  implica adquirir-los amb criteris de sostenibilitat (eficiència energètica, materials reciclables i certificacións ambientals) i fer-ne un ús responsable, reparar-lo si s’espatlla, fomentar la seva reutilització i fer una gestió adequada com a residu,  són parts del nostre compromís.

 

 

 

 

 PORTÀTILS  I TABLETS :

MSI GT73VR 6RE 021ES Titan 4K

A GIRTIC podem aconseguir el portàtil que s’adapta perfectament al teu tarannà i al teu dia a dia. Vols que sigui lleuger ? O prefereixes que sigui potent per fer tasques d’enginyeria o que tingui la millor gràfica per jocs d’última generació ? o potser només vols que sigui d’un color atrevit per ser l’enveja de la universitat ?

Tenim desenes de proveïdors, amb nous models  en stock, on buscarem el que serà l’eina que t’acompanyarà a partir d’ara: el demanarem expressament per tu i així tindràs l’últim preu actualitzat!

IMPRESSORES, ESCÀNERS I CONSUMIBLES:

Cal tenir molt en compte el volum mensual estimat de cópies, abans de fer una inversió en una impressora. Assessorem gratuïtament al client per estalviar costos d’impressió.

 

SERVIDORS HP ProLiant GEN 9 :

Girtic és partner d’hp i distribuidor de la seva línia de servidors ProLiant Gen8. Facin servir el formulari de Contacte per demanar pressupost a mesura del seu projecte.

Hp Proliant ml350 gen9 ml30 g9

 

 

 

 

 

 

ARMARIS RACK PER ESCOLES I EMPRESES:

 

Amb els armari (rack) es pot disposar de la infraestructura TIC ben ordenada i mantenir els dispositius de comunicacions i els servidors ben refrigerats i més segurs.

 

ENTRAR AL CATÀLEG

Comments are closed.