Avís Legal

Avís legal

Protecció de dades i avís legal
Per complir el que estableix la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, tot seguit s’indiquen les dades d’informació general d’aquest lloc web:  Sergi Fernández Rodríguez (d’ara endavant GIRTIC),  domiciliat a C\ Marquès de Caldes de Montbui , 39 baixos  17003 Girona, Girona, amb CIF 40316564W, és la titular del lloc web : www.girtic.com,  www.girtic.es i www.girtic.net  Amb aquesta pàgina web, GIRTIC té l’objectiu de difondre públicament els seus serveis i activitats.

1. Condicions generals-    Aquestes condicions generals regulen el funcionament del servei del lloc web www.girtic.com que GIRTIC, posa a disposició de l’usuari. La utilització del lloc web atribueix la condició d’usuari i suposa l’acceptació plena i sense reserves de totes i cadascuna de les condicions generals per part de l’usuari. Si l’usuari no accepta les condicions generals, no tindrà dret a utilitzar el lloc web www.girtic.com.

2. Accés-    La prestació del servei del lloc web per part de GIRTIC ., té caràcter gratuït per als usuaris.

3. Modificacions-    GIRTIC ,es reserva el dret de modificar unilateralment i en qualsevol moment, sense avís previ, la presentació o la configuració del lloc web, així com dels serveis, les condicions generals i les particulars de contractació.

4. Ús-    L’usuari es compromet a fer servir el lloc web, els continguts i els serveis de conformitat amb la llei i amb aquestes condicions generals, les condicions particulars de contractació, els bons costums i l’ordre públic.

5. Drets d’autor, propietat intel·lectual i industrial-    Tots els continguts del lloc web www.girtic .com són de propietat exclusiva de Sergi Fernández Rodríguez. o dels seus clients , incloent-hi, sense limitació, el disseny gràfic, els logotips, les imatges, els textos, les il·lustracions, les fotografies, els audiovisuals, els tràilers, les marques i altres signes distintius, en qualsevol dels llenguatges de programació utilitzats o utilitzables, així com tot el software de funcionament i desenvolupament del lloc web. La reproducció, la distribució, la comunicació al públic, la posada a disposició del públic, la cessió i qualsevol altre acte o modalitat d’explotació que no hagi estat autoritzada expressament pel titular dels drets d’explotació queden expressament prohibits.

 

Protecció de dades de caràcter personal Política de privacitat  GIRTIC, obté de diversos formularis del lloc web dades personals i informació dels usuaris amb la finalitat d’emmagatzemar-les i/o utilitzar-les en relació amb el dit usuari. Les dades facilitades pels usuaris s’incorporaran a un fitxer automatitzat titularitat de la societat corresponent. GIRTIC , es compromet a tractar les dades de caràcter personal dels usuaris de conformitat amb el que estableix la normativa aplicable i, en particular, a tractar confidencialment les dades de caràcter personal de l’usuari a les quals tingui accés com a conseqüència de la seva navegació en el lloc web. Respecte de les dades esmentades podrà exercir els drets d’accés, rectificació i cancel•lació en els termes establerts en la llei orgànica esmentada mitjançant una comunicació adreçada a GIRTIC,  C\ Marquès de Caldes de Montbui , nº 39  baixos  17003 GIRONA  o a info@girtic.com