Equips Informàtics

ORDINADORS DE SOBRETAULA:
Ordinadors de sobretaula, amb diferents components de qualitat, sel·leccionats per millorar la productivitat de l’usuari. els nostres equips porten plaques base amb xipset de gama professional. Fem pressupost a mida d’ordinadors gaming amb els components més actuals:

 

Estem compromesos amb l’ús sostenible dels equips Informàtics a Girona:
Els ordinadors i equips multifunció són les eines més emprades. Un ús sostenible i responsable  implica adquirir-los amb criteris de sostenibilitat (eficiència energètica, materials reciclables i certificacións ambientals) i fer-ne un ús responsable, reparar-lo si s’espatlla, fomentar la seva reutilització i fer una gestió adequada com a residu,  són parts del nostre compromís.

 

 PORTÀTILS  I TABLETS :

Els millors portàtils per regalar aquest Nadal

Els millors portàtils GAMING per regalar aquest Nadal

Asus Zenbook

A GIRTIC podem aconseguir el portàtil que s’adapta perfectament al teu tarannà i al teu dia a dia. Vols que sigui lleuger ? O prefereixes que sigui potent per fer tasques d’enginyeria o que tingui la millor gràfica per jocs d’última generació ? o potser només vols que sigui d’un color atrevit per ser l’enveja de la universitat ?

Tenim desenes de proveïdors, amb nous models  en stock, on buscarem el que serà l’eina que t’acompanyarà a partir d’ara: el demanarem expressament per tu i així tindràs l’últim preu actualitzat!

IMPRESSORES, ESCÀNERS I CONSUMIBLES:

 

Cal tenir molt en compte el volum mensual estimat de cópies, abans de fer una inversió en una impressora. Assessorem gratuïtament al client per estalviar costos d’impressió.

art_hp-laser 1202nw_1 never stop

SERVIDORS HP ProLiant  :

Girtic és partner d’hp i distribuidor de la seva línia de servidors ProLiant Gen8. Facin servir el formulari de Contacte per demanar pressupost a mesura del seu projecte.

Hp Proliant ml350 gen9 ml30 g9

 

 

 

 

 

 

ARMARIS RACK PER ESCOLES I EMPRESES:

 

Amb els armari (rack) es pot disposar de la infraestructura TIC ben ordenada i mantenir els dispositius de comunicacions i els servidors ben refrigerats i més segurs.

 

ENTRAR AL CATÀLEG